Aankondiging marktconsultatie – opdrachtenstructuur en bekostiging (maandag 4 oktober 2021)

Voor de aanbieders:

Noteer maandag 4 oktober 2021 alvast in uw agenda. Graag gaat de Gemeenschappelijke Regeling Jeugdhulp Rijnmond dan weer tussen 13.00 en 17.00 uur met u in gesprek over de opdrachtenstructuur en bekostiging. Tijdens deze fysieke bijeenkomst zullen we nader ingaan op voornoemde onderwerpen. Deze marktconsultatie is met name van belang voor  systeem- en prestatie-aanbieders. Voor een nadere toelichting verwijzen wij u naar de website Negometrix: Marktconsultatie GRJR – Opdrachtenstructuur en Bekostiging (negometrix.com)

Om deel te nemen aan de consultatie dient u zich via Negometrix vóór vrijdag 24 september 2021 12.00 uur aan te melden.
U kunt met maximaal 1 persoon per organisatie deelnemen aan de fysieke bijeenkomst.